Grønt kort

Hvad er er rødt og grønt kort? Se her og lær mere hos Codan

Det grønne kort. – når du skal køre i eget køretøj til udlandet. Den lovpligtige ansvarsforsikring på dit motorkøretøj gælder i alle EU/EØS-lande.

Går turen sydpå, er det ikke kun bilen og forsikringen, der skal være i orden. Det er lige så vigtigt, at have styr på reglerne for rødt og grønt kort. Find dem her.

Det grønne kort – DFIM

Hvad er det grønne kort? og hvad skal man huske? – se her – DFIM

Det grønne kort er bevis for, at din bil er ansvarsforsikret. Det grønne kort skal ikke medbringes ved kørsel indenfor EU samt i Norge, Island, Schweiz, Andorra …

Rødt og grønt kort – når du kører til udlandet – Alm. Brand

Rødt og grønt kort – når du kører til udlandet | Alm. Brand

Du kan selv printe Grønt kort på Min side. Ved kørsel til bestemte lande skal du bestille Grønt kort. Se listen over lande.

Når du kører til udlandet, skal du i nogle lande have et grønt kort med som bevis på, at bilen er ansvarsforsikret. Det røde kort kan blive hjemme.

I hvilke lande skal du medbringe det grønne kort? – Tryg

Print eller bestil Grønt kort | Tryg.dk

Et grønt kort er sammen med din nummerplade bevis på, at dit køretøj er ansvarsforsikret. Kortet er derfor ofte unødvendigt at medbringe.

Du kan selv printe Grønt kort på Min side. Ved kørsel til bestemte lande skal du bestille Grønt kort. Se listen over lande.

Print grønt kort via Mine sider – If Skadeforsikring

Grønt kort – Print grønt kort via Mine sider

Det grønne kort er et bevis på, at din bil er ansvarsforsikret – men i de fleste lande er din nummerplade nok. Her skal du altid medbringe det grønne kort:.

​​Når du kører på ferie i udlandet er det vigtigt at sikre dig. Med det grønne kort, har du vigtige kontaktoplysninger lige ved hånden.

Gode råd: Rødt eller grønt kort med på rejsen? – Topdanmark

Gode råd: Rødt eller grønt kort med på rejsen?

Det grønne kort er et bevis på, at din bil eller motorcykel er ansvarsforsikret – men i de fleste lande er din nummerplade nok.

Med SOS Internationals nummer behøver du ikke det røde kort – som regel heller ikke det grønne. Se gode råd.

Hvordan bestiller jeg det grønne kort? – Topdanmark

Hvordan bestiller jeg det grønne kort?

Det grønne kort er bevis på, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring, hvis du fx bliver involveret i et uheld med din bil eller motorcykel i udlandet.

Har du brug for et grønt kort til MC- eller bilferien? Læs mere om det her.

Rødt og grønt kort – Hvis du skal køre i udlandet | Gjensidige

Går bilferien uden for EU, skal du huske at medbringer det grønne kort. Bestil grønt kort. Skal bilen udenfor EU? Hvis turen går til EU-lande er nummerpladen i …

Skal du på bilferie i udlandet? Få et hurtigt overblik over, hvor og hvornår du har brug for det grønne og det røde kort. Bestil nemt dit kort her!

Grønt Kort | Købstædernes Forsikring

Grønt Kort | Købstædernes Forsikring

Du behøver ikke at tage det grønne kort med, når du kører inden for EU’s grænser samt i Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien. Ansvarsforsikringen på dit …

Grønt Kort

Det grønne kort – til visse lande uden for EU

Det grønne kort – til visse lande uden for EU – Læs mere om ansvarsforsikring til bilferien | Lærerstandens Brandforsikring

Skal du på bilferie? I nogle lande skal du bruge det grønne kort som bevis for, at dit køretøj er ansvarsforsikret. Læs mere her.

Keywords: grønt kort, grønne kort, grøn kort, det grønne kort, grønt kort ordningen, det grønne kort til bilen, grøn kort ordning, det grønne kort bil